YouTube Kapak ve Profil Resmi Nasıl Değiştirilir?

Youtube kapak ve profil resmini değiştirmek için kanal markalamanızı en iyi şekilde planlayabilirsiniz. YouTube kapak ve profil resmini değiştirme konusunda birçok kişi özel tasarım görseler kullanılır. Bunun için markanıza ait bir logo oluşturarak, fotoğraf, banner ve video filigranı değiştirebilirsiniz. Fotoğraf için 800×800 piksel resim kullanabilir, 98×98 piksellik kare ve oval görsel ekleyebilirsiniz. Profil resminize dokunarak, kanal düzenleyi tıklayıp istediğiniz görseli bu boyutlara uygun şekilde ekleyebilirsiniz. Bu işlemler kanal markalama olarak ifade edilmekle birlikte bireysel kullanıcılar için de kurumsal müşteriler için de oldukça pratiktir. İyi bir etki sağlamanız gerektiğinde çok sayıda uygulama yaparak başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Bunun için ölçülere uygun logo ve banner tasarımı yapabilirsiniz.

YouTube Banner Değiştirme

YouTube banner değiştirme işlemi de oldukça kolaydır. Bunun için YouTube Studio kısmına girerek özelleştirme kısmından işle yapabilirsiniz. 16:9 en boya sahip olan 2048×1152 piksel ayarlayabilirsiniz. Dosyanızın boyutunun 6 MB ve daha küçük olması gerekmektedir. Bannerınızı bu boyutlara uygun hale getirebilirsiniz.

Video Filigranı Ekleme

Yine Studio bölümüne girerek, özelleştirme ve markalama kısmını seçip, istediğiniz filigranı ekleyebilirsiniz. Filigranlar videonuzun son 15 saniyesinde gösterilmeye başlar. Minimum 150×150 piksel olan 1 MB’dan küçük kare resimler kullanabilirsiniz. Özellikle markalaşma konusunda iyi bir etki yaratan filigran ekleme konusunda başarılı sonuçlar almak için Youtube kanalı açarak işlemlere başlayabilirsiniz. Markalama araçlarınız ne kadar iyi olursa, kanalınız da o kadar profesyonel ve şık görünerek kurumsal hale gelecektir.

Kapak Fotoğrafı Boyutlarını Ayarlama

Kaliteli ve şık br görünüme sahip olan YouTube kapak boyutları 2560×1440 piksellik bir resimle mümkün olmaktadır. Minimum boyut olarak 2048×1152 piksellik alanların yaratılması gerekir. Bu da fotoğraf ölçüsünün kullanım özelliğiyle uyum içinde görünmesine yardımcı olmaktadır. 2 milyarlık kullanıcısı olan ve her geçen gün bu sayıyı arttıran sosyal portalda siz de kendi markanızı yaratarak influencer olabilirsiniz. Ne kadar kurumsal görünürseniz o kadar iyi bir etki bırakabilirsiniz. Bu sayede siz de para kazanmanın bir yolunu bulabilirsiniz.

" admin : ."